top of page

Szeretettel köszöntelek a
Szalmíra Önismereti Műhelyben!

Kedves Lélektárs!

Mira vagyok, önismereti tréner, családállító és szabadtánc-navigátor. Eredetileg kommunikátor végzettséget-, valamint filmrendezői és filmszakírói mesterdiplomákat szereztem. Pályafutásomat a „heves” filmiparban kezdtem, majd sokáig egy „lanyha” marketing részlegen tevékenykedtem. Habár 12 éve intenzíven életem részét képezik különböző önismereti-, spiritualitás-, valamint pszichológiai gyakorlatok, mégis szűk egy évtizedbe telt, mire rájöttem, az én utam mások támogatása, megtartása, felemelése – ebben ugyanis a legjobbak közé tartozom. Nálam minden út IDE vezetett.

2021 nyarán szerelmes lettem a LEMangURIA önismereti szabadtánc-, majd a kronobiológiával integrált lélek- és családállítás módszerébe, ahol további 6 problémamegoldó módszert sajátítottam el. Így,
12 év tanulmányai és tapasztalatai alapján állítottam össze
A varázslatos Istennő útja komplex, 12 alkalmas egyéni önismereti folyamatot, kifejezetten Nőknek, valamint tartok nem-független csoportos családállításokat és szabadtánc-foglalkozásokat.

Első számú küldetésem a hozzám hasonlóan érzékeny és tudatos női Lélektársak tanítása és támogatása, hogy folyamatuk során test-lélek-szellem szinten istennői öntudatukra ébredjenek és gyakorolják is a tanultakat: hiszen, ha Mi, Nők a „háttérben” valóban jól vagyunk, az egész világ, sőt, a jövő generációi is jobban vannak, lesznek.
Képesek vagyunk rá. Varázslatosak, csodálatosak vagyunk! Ezúton köszönöm azoknak a Férfiaknak is, akik akár csoportos foglalkozásaimon, akár máshol, szintén készek felelősséget vállalni Önmagukért és a környezetükért: szükségünk van Rátok!

Szeretettel várlak és fogadlak egyéni és csoportos foglalkozásaimon!
Hívj bátran, nincs rossz kérdés.

Lélektársi szeretettel, Mira

Szalmíra
Önismereti Műhely

A Szalmíra Önismereti Műhelyben
integrált módszerekkel dolgozunk
test-lélek-szellem Egységével.

 

Fő-szerelemtevékenységem női lélektársaim egyéni kísérete az általam összeállított 12 alkalmas Varázslatos istennő útján.

 

Pénteki esti csoportos LEMangURIA® önismereti szabadtánc-foglalkozásaimon, valamint kéthavonta megrendezésre kerülő, többek között kronobiológiával integrált csoportos lélek-és családállításaimon lélektársi szeretettel fogadok minden kedves érdeklődőt!

 

Bármilyen kérdésed adódik, hívj bátran. Beszélgessünk kötetlenül és szabadon.

 

Lélektársi szeretettel, Mira

bottom of page