top of page

A Varázslatos Istennő útjának első fázisának elemzései képezik az úgynevezett elméleti feltárásunkat
(2-5. alkalom)
.

Először behatóan értelmezzük a Te, valamint a szűk környezeted bioritmikai adottságait, majd megvizsgáljuk közvetlen kapcsolatrendszered mutatóit. Ezt követően feltérképezzük sorsod lehetőségeit, majd megrajzolod Lelked aktuálisan legfontosabb (sokszor rejtett) ügyét, üzenetét.


„Ez a megértés és az elfogadás időszaka, mikor a királylány, avagy királynő, felkel hosszú, szunnyadó álmából,
s önmaga kalandos felfedezésének misztikus ösvényére lép…”

Varázslatos Istennő útja

Ismerd meg valódi Önmagad!

01

Kronobiológia
Egyéni bioritmikai adottságok

Életre szóló, must have önismereti elemzés, mindenki imádja!

Megismerjük személyre szabott fizikai, érzelmi és szellemi működésedet, egyéni szerepedet a nagyvilágban. Az elemzőrendszert egy orosz pszichológus állította össze 20.000 sportoló bioritmikai teljesítménye alapján.

 

Elemezzük 7 fő csakrád százalékos betöltöttségét, jin-jang energetikádat, megnézzük, hogy az egyes síkokon mennyire vagy terhelhető; milyen életvitel kialakítása, milyen kapcsolatrendszer fenntartása a legelőnyösebb számodra.

 

Beszélni fogunk továbbá az agyféltekés működésedről, az étkezési-, alvási-, kommunikációs szokásaidról, valamint szexuális beállítottságodról is…

Bónusz: 5 hozzátartozód adottságait is meglessük.

03

Sorsforgatókönyv
Mit rejt a sorsod?

Sorstérkép analízis, életút-elemzés. Minden, ami a kronobiológiából kimaradt, itt rendre megmutatkozik. Vajon milyen sorsot álmodtál meg magadnak?...

 

Foglalkoztat, hogy bizonyos megrázó, sorsfordító események miért történtek veled vagy közeli hozzátartozóddal? Tudatosan szeretnél nekivágni az előtted álló időszaknak, - az úgynevezett szemeszterévednek - illetve a teljes hátralévő életednek?

 

Megérkeztél! Az univerzális numerológia segítségével a sorsforgatókönyvi szakaszaidon túl megvizsgáljuk a küldetésszámodat, valamint annak nehezítőjét is. Személyes adottságaidat is elemezzük a nap-, hónap- és évszámod rejtett üzenete mentén, valamint múltévi, jelenlegi és jövő évi szemeszteréveidet.

02

Kronodinamika
Milyen a kapcsolataid dinamikája?

Kronobiológiai elemzésed folytatása, mélyítése, tágítása. Vajon milyenek kapcsolataid mögöttes mozgatórugói?

 

Legfontosabb & legközelebbi kapcsolataid dinamikai feltárását végezzük el.

 

Az úgynevezett kapcsolati összeférhetőségeknek elemezzük továbbá a szintjét, az erejét, valamint a tulajdonságok szerinti összeférhetőségét is a karmikus fejlődési sorrend (azaz a fizikai, az érzelmi és a szellemi sík) mentén.

 

Lefejtjük a hagyma héjait... Első ránézésre például egy kolerikus és egy melankólikus fizikai karaktertípus fizikai működése nem passzolna, különböző dinamikai kapcsolódás mégis kialakulhat két ilyen karaktertípus között is.
 

04

7 szimbólumos rajzelemzés
Mit üzen a Lelked?

Vajon mit üzenne a Lelked, a Tudatalattid, ha kapcsolatba léphetne Veled?...


Előfordult már veled, hogy nehezen öntötted szavakba, mit éreztél vagy azt sem tudtad, mi bánt valójában? Kíváncsi vagy, mi minden rejlik benned?

 

A Lelked, a tudatalattid üzen, minden eddig rejtve maradt információról kristálytisztán számunkra, legyen szó lappangó betegségről, hűtlenségről, rejtett megfelelési kényszerről (és ezer más dologról).

 

Ne aggódj, előzetes rajztudás nem szükséges; nyitottság, őszinteség és valódi önismereti szándék annál inkább, hiszen bármi kiderülhet.

 

Okkal szerepel az elméleti feltárás utolsó helyén a rajzelemzés - tökéletes átvezető aVarázslatos Istennő útjának 2. fázisába, a testolvasói energiamunkába...

1. fázis: Elméleti feltárás

Book Now

Vegyük fel a kapcsolatot!
Indítsuk el
Együtt
Varázslatos istennői utazásod!

_edited_edited.jpg

Az általam alkalmazott módszerek nem képezik a konvencionális orvoslás részét, így a szakszerű orvosi ellátást – az orvosi diagnózist, a pszichoterápiát és a gyógyszeres kezelést – nem helyettesítik! Amennyiben folyamatban lévő terápiád mellett szeretnél foglalkozásaimon részt venni, kérlek, Kezelőorvosoddal és Velem is egyeztess.
 

Megértésedet, együttműködésedet köszönöm!

bottom of page